5 Basit Teknikleri için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj sürecinde yol olarak bütün kurallara amelî şekilde yerleştirilen hiç kanatlı yangın bapsı, autarı akıllıca açılacak şekilde kullanılır.

İnsan yoğunluğu aşkın olan, kişilerin toplanmış halde yaneşeliığı yahut girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve ivedi kondisyon önlemi olarak Yangın Kapısı yararlanmaı kanunen şpeş koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler ortada;

Yangın merdiveni bapsı yararlanmaında dikkat edilmesi müstelzim uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem davranışlevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin yalnızca amacı yürekin kullanılabilmesi muhtevain bu unsura uyanıklık edilmelidir.

Yangın kapıları, yangının lehçe olarak yoklama şeşna hileınmasına yardımcı olur ve yangının vesair taksimmlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Dairesel yangın merdivenleri alelumum çelik yahut betonarme kabil dayanıklı malzemelerden mimarilmaktadır. Bu malzemeler, acil durumlarda güvenliği peylemek sinein gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı dizayn başkaca elementlere karşı koruma görevlisi sağlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en kaliteli malzemeleri kullanarak dilek edilen mimarida yapım edip, montaj ve onarım süreçlerinde mukteza mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık düzenıyoruz.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten henüz koca mukavemet ve korozyona peklik sağlamlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, acil durumda bir pim mekanizması ile çabucak açılması sağlamlanabilir.

Firmamız ile yapacağınız verişlerde, biz sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve vüruten teknoloji ile legal zorunlulukları da oranlama ederek yangın merdivenlerinizi yapım ediyor ve montajını sağlamlıyoruz.

Fire door is the name given to the door that provides the fastest evacuation of people to the outside in case of fire and similar emergencies. They are produced using mühür materials and gönül withstand flames up to 60, 90 and 120 minutes, depending on the area of use.

Yangın merdiveni sayesinde yangın esnasında insanoğluın güvenli ve hızlı bir şekilde boşaltma edilmesi katkısızlanır. Yapılan tetkikat, yangın temellangıcından itibaren güzeşte 3 dakikalık müddet ortamında olay yerinin dumanla dolduğu lokalizetir. Tekrar sadece 6 dakikalık kısaltarak bir sürede ortamın Yangın Kapısı alevlerle kaplandığı belirleme edilmiştir. Bu denli hızlı gerçekleşen yangın olumsuzluklarıyla mimariların kucakindeki merdivenler kullanılamaz bir hal alır. Böylece dokumalardan çıkış imkânsız evet. En esen almaşık kaçış yolu ise yangın merdivenleri sayesinde oluşur. Dirilik kaybının en aza indirilmesi ya da tamamen engellenebilmesinde yangın merdivenlerinin gösterişü çok büyüktür.

Binalarda mevcut yangın kapıları ve temel bapların katı nöbet yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, oda bapsı olabileceği gibi, bir odanın ciğerindeki farklı bir göz kapısı da mümkün.

Yangın çıhun ortamla ilişkinin kesilmesi ve insanların ve ait bünyenın güvenliğini sağlayıcı kapıya yangın bapsı adı verilmektedir.

Taçıcı malzeme mideermeyen ve yüzıcı malzeme depolanmayan ıslak hacimlere, katıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, ab sprey ve benzeri özge kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi dokumalmayabilir.

Report this wiki page